Atlético Madrid uthärdar mot Leverkusen

Published on by fotbollstrojor2014

Atlético Madrid har gjort det för fjärde gången i rad till den sista åtta i Champions League. Efter en 2-4 bortaseger på Bayer Leverkusen motståndare avkastningen i Spanien slutade utan mål. Fans bär Atlético Billiga fotbollströjor var alla drog ett hjärta för det spanska laget.

Leverkusen var mycket starkare för dagen än föregående mötet, men bra spel införas skada. Denna match var ett bevis på att en fin pott inga mål som är nödvändiga på grund efter 90 spännande minuter var det fortfarande 0-0 på resultattavlan.

Atlético började med en bra mellanläge i tävlingen: med en marginal på två mål och fyra bort mål i fickan spanjorerna redan var en fot i kvartsfinalen. Vi kan se spelarna bära Atlético Madrid tröja inom området var alla försöker sitt bästa för att vinna en match. Leverkusen började vända matchen med en känsla av att det inte hade något att förlora. Detta ledde till en stor öppning fas av spelet rörde sig snabbt över fältet.

Madrid öppnade klubben i Leverkusen allt stunts, men målvakten Jan Oblak visat oframkomliga. Efter 68 minuters spel var Kevin Kampl ett utmärkt tillfälle att öppna poäng, men han kom över den fantastiska keepende Jan Oblak. Också från rebound Leverkusen fick bollen förbi slovenska eftertanke. Vårdaren av Athletic blev mannen av matchen på Madrids sida.